Als Ik Het Hotelletje Boek, Zorg Jij Voor Het Vuurwerk?

Mijn man is helemaal wild van re-enactment, het zo waarheidsgetrouw na spelen van een stuk uit de geschiedenis. In de loop der jaren dat wij samen zijn ben ik hierin mee gesleurd en ondanks dat ik het erg leuk vind, leef ik wel gewoon in 2016 en is mijn man een beetje in het seksloze tijdperk blijven hangen. Ik mis de sex, de intimiteit, de spanning. Het wordt voor mij wel de eerste keer dat ik het buiten ons huwelijk zoek, discretie stel ik daarom wel op prijs en ik kan niet ontvangen.

Meer Details

Zoek een date in: Angelslo, Drenthe  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op