Als Je In Omg Heerenveen Woont, Ben Je Mijn Date te Koop

Hallo heren. Ik ben Isabelle en bezoek mannen vanaf 18 jaar voor een heerlijk uur (of langer) in Heerenveen of omgeving.Woon je niet direct op reisbare afstand kun je misschien 2 uur afspreken.. Ben 30 jaar 1,65 m groot slank, 55 kg heel erg licht getint en een mooie B cup met lekekre grote tepels. Sabbel daar maar eens aan is heerlijk. Ik sabbel ook wel ergens aan natuurlijk, maar ik begin het liefst met een heerlijke massage om de spieren lekker op temperatuur te brengen en dan maken we het af in bed. Eventueel is autosex ook mogelijk, maar ik doe geen vluggertjes, dus minimaal 1 uur afspreken. Bellen is een beetje moeilijk ivm luisteraars dus stuur een met je naam en woonplaats en eventueel tijd. Ik reageer wel. Emailen mag ook maar ik email niet terug, dus altijd je woonplaats en telefoonnummer vermelden. Kus Isabelle.

Meer Details

Zoek een date in: Nazareth, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op