Ben Een Lieve Meid Die Wel Zin Heeft In Een Avontuurtje

ben een lieve meid die wel zin heeft in een avontuurtje Naam: mandy Leeftijd: 22 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zeeland Woonplaats: Rilland Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: groen Haarkleur: bruin Over mij: Hoihoi, ik ben een lieve meid die wel zin heeft in een avontuurtje. Dit is de eerste keer dat ik mij op zo’n site inschrijf en weet niet goed wat ik moet verwachten maar ik laat me wel veerrassen. Wil je meer weten over me, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen. Over jou: Ben niet veeleisend. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/TlvLRK

Meer Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Woudrichem  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op