Ben Een Slanke Meid Van 30 Jaar En Zoek Een Date

ben een slanke meid van 30 jaar en zoek een date Naam: Cellah Leeftijd: 30 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Utrecht Woonplaats: Houten Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: bruin Over mij: Hallo daar, leuk dat je even bij me komt kijken! Over jou: Ben niet van de eisen-lijstjes… beperkt jezelf (en de ander) alleen maar. De welbesproken sexuele ‘klik’ is, in mijn ogen, wat maakt dat ik wel of niet nieuwe herinneren met de ander wil aanmaken. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Y8Wizm

Meer Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Steenbergen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op