Ben Ik Hopelijk Het Meisje Wat Jij Zoekt. te Koop

Hoi jongens ik ben missy en ben 19jaar n jij tussen de 19 en 24 ?heb je humor, ben je verzorgt, serieus, volwassen gedrag, sterk in je schoenen?ben jij op zoek naar een meisje van 19, mooi, lekker, misteryeus, vrouwelijk, stoer en lief?dan ben ik hopelijk het meisje wat jij zoekt.als dit zo is wacht dan niet langer en laat wat van je horen.mail lees ik zo goed als nooit, dus het is beter meteen te en. ik hoop snel van je te horen xx naar: kj missy 2323 1.5Eperontvangenbericht max2StoppenStuur stop

Meer Details

Zoek een date in: Geldrop, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op