Ben Je Lief En Verlegen?

Ik ben Sofie en zou het echt leuk vinden om eens in contact te komen met een lieve jongen. Ik val denk ik wel een beetje op het verlegen type. Niet dat ik iemand ben die dan over je heen walst hoor of dat zou willen. Maar ik vind het gewoon schattig 😉 Het hoeft ook niet perse dat je verlegen moet zijn. Het is gewoon lastig uit te leggen haha. Weet je wat€ Als jij nou denkt dat meisje op de foto of van die vreemde advertentie die wil ik graag leren kennen dan moet je maar gewoon iets sturen naar me 🙂

Meer Details

Zoek een date in: Egmond aan Zee, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op