Ben Jij Geen Watje? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Attert
  • >
  • Ben Jij Geen Watje? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Deze ietwat strenge strenge secretaresse zoekt een pittige kerel die wat tegengas geeft. Hihi ik speel graag de baas maar dat is maar schijn. Ik vind het heerlijk als een man mij weet te overtroeven! Uitdaging voor je? Zie je al voor je hoe je mij overmeesterd als ik weer eens een té grote mond heb? Mmm en mij dan eens een flinke beurt ga geven? Lijkt me heerlijk en mail me dan eens, deze oproep is niet geschikt voor watjes en beslist ruim boven de 18 jaar! Hoor ik van je? Kussen Zanzia

Meer Details

Zoek een date in: Attert, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op