Ben Jij Iets Ouder Dan 28?

Dag leuke mannen, Ik ben dus Kaira, een 28 jarige vrouw uit de stad Overijssel. Lief en leuke dat je op mijn profiel komt kijken. Wat ik hier eigenlijk zoek ? Dat weet ik zelf ook niet ! Maar ben je iets ouders dan mij, zelfvoorzienend en leuk met de vrouwen, hou je van hakken en sexy kleding, dan wek je wel mijn interesse ! Ik ben hier terechtgekomen om eens te kijken naar andere leuke mannen en bekeken te worden. Nou hoop van jullie te horen. Kusjes Kai Meer info: onlinehoertjes /2011/06/05/zoek-een-iets-oudere-man-dan-28/

Meer Details

Zoek een date in: Gelderland, Hatert  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op