Ben Op Zoek Naar Een Man Voor Een Spannend Avontuur

ben op zoek naar een man voor een spannend avontuur Naam: Kyla Leeftijd: 41 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Limburg Woonplaats: Baarlo Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Goeiemiddag, mijn naam is Kyla, sinds 4 jaar gescheiden en op zoek naar een spannend avontuur/man Ben 8 jaar samen geweest met mijn vorige relatie, maar naar mijn gevoel werd ik niet gewaardeerd en onbeschoft behandeld. Ik durfde zelf niet weg te gaan, maar na enige tijd vond hij een andere vrouw en met haar vandaar gegaan. Ik was blij dat ik eindelijk verlost was, maar voor mij vind ik 4 jaar nu alleen toch te lang. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/X2KqQy

Meer Details

Zoek een date in: Utrecht, Woudenberg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op