Ben Sterk En Fit, Maar Ik Heb Een Klein Kinky Hartje

ben sterk en fit, maar ik heb een klein kinky hartje Naam: Bregje Leeftijd: 43 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Utrecht Woonplaats: Baarn Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: grijs Haarkleur: blond Over mij: Hallo, mijn naam is Bregje, 43 lentes jong en een fanatieke fitness instructrice. Weinig mannen die mij aandurven denk ik. Maar hopelijk valt dat reuze mee. Ik oog misschien als een sterke vrouw maar het gaat mij vooral om het gezond eten en bewegen. Ik train mensen ook vaak bij hu thuis in het geval zij zich schamen om zich op de fitnessschool te laten zien. Dat gevoel heb ik zelf soms ook, dat mannen anders naar mij kijken, mij zien als bedreiging om ik sterk en fit uit zie. Blijft bij de mannen toch wel zo dat zij verwachten DE sterke ras te zijn. Over jou: Ik ben sterk en fit, maar ik heb een klein kinky hartje. En ik zoek iemand om die te koesteren Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Ye8bIJ

Meer Details

Zoek een date in: Diessen, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op