Bied Slipjes Aan…

Hey, Mag ik mij even voorstellen? Ik ben sletjevanl. In opdracht van Hem en onder controle van Hem en omdat ik fier ben Hem te mogen plezieren en omdat ik zelf kick op deze dingen mag jij een gedragen slipje of panty van mij hebben. Ik verkoop deze niet maar we kunnen dit doen via een soort ruil. Jij koopt 2 identieke mooie slipjes of panty’s. Via mail kunnen we afspreken of kan mijn Vriend met je afspreken. Je geeft een van ons het eerste van de twee slipjes. Ik draag ze een aantal dagen, dag en nacht, aan een stuk door en ik masturbeer me in het slipje of de panty zoals opgedragen door mijn Vriend of zoals jij wenst. We spreken dan terug af. Jij krijgt het gedragen slipje en ik krijg het tweede slipje van je als aandenken en mag dit houden. Dit is onze deal. Als dank voor je slipje krijg je ook toegang tot mijn website, dit is een site die ik mag hebben van mijn Vriend en ook anderen mogen deze zien. Daar kan je me helemaal bewonderen en zal je ook foto’s terug vinden van mij in je eigen slipje 🙂 Allemaal even gratis natuurlijk. Wie weet, val je ons nog in de smaak en maak je ook kans om mij nog beter te leren kennen… Pas op, ik ben niet de slankste. Neem een maat 50.. Zorg ook voor een goed sluitend plastic zakje zodat mijn geurtjes goed bewaard blijven voor je. O ja, we beperken ons tot de buurt van Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Of als jij in deze buurt kan komen. Kijk er naar uit je slipje te mogen dragen. Tot ziens…

Meer Details

Zoek een date in: Ammerzoden, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op