Body To Body Massage (8)

Verleidelijk,Sexy,Sensueel en vooral Vrouwlijk en vol Passie en Overgave. Laat je verwennen door mijn zachte handen en mijn lieve spontane persoonlijkheid. Een massage die je niet zo vaak meer mee maakt. Een body 2 body met warme olie, en mijn zachte handen en nagels die jou bespelen. Bij deze massage mag je mij ook aanraken, maar wel met RESPECT!!! Natuurlijk is er een handmatig hoogtepunt HEREN, als ik niet oppak dan ben ik al iemand heerlijk aan het masseren, probeer het dan later nog een keer. **Douche aanwezig,schoon dus hygienisch** En parkeren kan voor de deur en is gratis. Misschien tot snel : TG suraya NAAR 2323 . . . . . 18+, max 2,0 euro per ontvangen ber max 4 euro/chat (= 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst.Fictieve personen Geen fysieke afspraken mogelijk Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01

Meer Details

Zoek een date in: Utrecht, Zeist  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op