Broekie Gezocht te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo, Als jij die leuke man tussen de 18 en de 30 bent, STOP dan maar met verder zoeken naar een leuke en uitdagende oudere vrouw, want je hebt haar nu gevonden. Ik ben nu bijna 1 jaar gescheiden, en het gescharrel om me heen met mannen van mijn eigen leeftijd een beetje zat aan het worden. Ik moet eerlijk bekken dat ik altijd al op wat jongere mannen viel. Maar de mannen die ik in mijn omgeving tegenkom zijn allemaal ouder of van mijn eigen leeftijd. De jongere mannen zitten hier geloof ik niet op een oudere vrouw te wachten. Maar ik weet dat er jongere mannen bestaan die als een blok op oudere vrouwen vallen, en die hoopte ik hier te vinden. Want echt geloof me, wat is er nu lekkerder dan een rijpe vrouw in je bed te vinden die weet hoe ze jou kan behagen.Kusjes Irma

Meer Details

Zoek een date in: Duivendrecht, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op