Ceria Uit Venlo te Koop

Hoi , Ik ben Ceria, een 100% Indonesisch snoepje met Borsten vol MELK, en een gewillig SPUITEND POESJE..Ik ben dol op knuffelen, lang en diep tongzoenen zijn een must voor mij. Orale sex vind ik geweldig, geven en nemen. Ik houd niet van de smaak van rubber , dus neem ik je liever naturel in mijn mondje,… maar niet in mijn mondje spuiten hoor…Mijn stijl is,, Lekker een paar uurtjes genieten van en met elkaar, met als het even kan MEERDERE HOOGTEPUNTEN voor jou en mij… Ik ontvang voor minimaal TWEE uur vaste prijs voor 2 uur 175,- euro all in. geile groetjes, diepe natte kus en tot ziens in Venlo….Ceria.

Meer Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Veen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op