Durf Je Ook Net Iets Buiten De Grenzen Te Gaan? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Warmond
  • >
  • Durf Je Ook Net Iets Buiten De Grenzen Te Gaan? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Daag,Leuk dat je mijn advertentie leest. Erg ongemakkelijk want ik heb geen ervaring met het plaatsen van een advertentie op het internet. Maar ik ben altijd in voor spannende dingen en omdat ik dit nog nooit eerder heb gedaan, doe ik ook poging.
Een klein beetje over mezelf. Ik ben Manon. Ik woon in de buurt van Amersfoort. Zoals je kan zien ben ik niet erg slank haha. Toch ben ik heel erg blij met me figuur en uiterlijk. Ik ben helemaal geen onzeker type. Als mensen naar me kijken in een zwembad, in zomerse kleding of andere opvallende dingen dan voel ik me alleen maar gevleid. Ze nemen toch de tijd en de moeite om naar me te kijken zeg ik dan altijd. Ik ben wel een type dat uiterlijke verzorging belangrijk vind. Ik vind het daarom ook leuk om mooie kleding aan te hebben met bijpassende sieraden bijvoorbeeld, me haar leuk in model te brengen en wat make up aan te brengen.
Ik ben een heel uitdagend, avontuurlijk en enthousiast type. Daarom heb ik ook een advertentie geplaats hier, ik ben op zoek naar wat meer spanning en nieuwe ervaringen (op een heel breed gebied).
Ik ben op zoek naar een leuke man die van humor houd, in is voor leuke avontuurlijke dingen, spanningen opzoeken en altijd net iets over een grens wil en durft te gaan. Ik ben zelf single en een leuke relatie zal op ten duur van harte welkom zijn (een andere vorm van een relatie zoals een vrije relatie ook natuurlijk)!
Mocht je interesse hebben dan vind ik het leuk om een berichtje van je te krijgen met daarin wat meer info over jezelf.
Kus Wendy

Meer Details

Zoek een date in: Warmond, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op