Durf Jij Wel Contact Met Mij Op Te Nemen

durf jij wel contact met mij op te nemen Naam: gabriela Leeftijd: 19 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Breda Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: bruin Haarkleur: zwart Over mij: ik ben een eenzame vrijgezelle meid die het moeilijk vindt om contact te leggen. Via deze weg probeer ik contact te krijgen. Men zegt altijd dat ik leuk ben maar ik twijfel heel erg aan mezelf. Ik ben het alleen zijn zat. Ik woon sinds de zomer op mezelf en nog steeds niemand gehad. Over jou: durf jij wel contact met mij op te nemen, zou top zijn, de kans is zeer groot dat je wat terug hoort. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/ZDNJ75

Meer Details

Zoek een date in: Terneuzen, Zeeland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op