Elkaar Verwennen Na Een Dag Hard Werken!

Hallo ik ben Corina een zelfstandige werkende vrouw. Heb een eigen bedrijfje en het best goed voor elkaar ondanks dat ik heel veel werk. Er is dan niks beters dan lekker te kunnen ontspannen na een dagje hard werken en daarom mijn advertentie op deze site. Geen verplichten puur genieten. Heb door mijn drukke priveleven gewoon even geen tijd voor een relatie en ik wil een man ook gewoon niet tekort doen in een relatie. Het is de eerste keer dat ik zoiets plaats dus ik ben benieuwd naar de reacties. Ik ben serieus en ik hoop jij ook en dan hoop ik snel samen een hele geile tijd te beleven!

Meer Details

Zoek een date in: Dalen, Drenthe  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op