En Wil Onze Grenzen Gaan Verleggen. te Koop

Wij zijn dan op zoek naar een leuke spontane en goed uitziende man.( mag bi ) voor een trio. Uiteraard moet je wel hygienisch zijn en discreet.

Wij hebben dus geen ervaring.
En we houden niet van extremen dingen.
Ook houden wij niet van SM.

En zien wij en jij uiteraard het wel zitten?
Dan zullen wij uit de kleren gaan voor de seks, zodat ik in het midden kom te liggen.
Aan iedere zijde lig dan een man de ene jij en de andere kant mijn man.
En dan kan en mag je mijn lekker gaan strelen over mijn gevoelige plekken.
Ook mag je mijn even likken bij mijn Vagina en heerlijk vingeren.
Vrijen [anaal] doen wij ook aan.
Onder tussen als je mijn aan het strelen bent zal ik beide penissen in mijn hand nemen en lekker warm maken zodat je er zo heet van wordt dat je hem er lekker bij mijn in mijn vagina kan schuiven, om dan lekker klaar te komen in mijn mond.
Ik hoor dan wel of je dit je opwekt zodat er een ontmoeting kan plaats vinden.

Meer Details

Zoek een date in: Apeldoorn, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op