Gebonden En Vol Spanning te Koop

Ben jij die (h)eerlijke avontuurlijke man die ook wel weer wat extra pit tussen de lakens kan gebruiken. Kom jij ook sextekort en zoek jij een sexuele partner om dit probleem op te lossen? Misschien dat wij elkaar dan kunnen helpen. Ik ben Moniek, ik ben 34 jaar, getrouwd en 2 kids. Ik zoek naast mijn huwelijk een man om te verwennen en te genieten. En vice versa natuurlijk. Mijn man is hiervan op de hoogte maar dit houdt niet in dat ik discretie belangrijk vind. Herken jij jezelf in deze oproep, laat dan wat weten Lekkere kus Moniek

Meer Details

Zoek een date in: De Mheen, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op