Gedaan Met Twijfelen Nu Neem Ik De Stap te Koop

Mijn naam is rozanna moeder van een leuke dochter die 16 jaar is Zeo woont natuurlijk nog thuisMaar naar veel gezeur en gezaag van haar plaats ik deze advertentie .Ze weet nog van niks ik wil haar eens verassenMaar ze vind omdat ik nog maar 40 jaar ben ik wel eens terug aan een man magJaren lang heb ik alleen voor isabelle gezorgd niet uitgeweest enzo..Dus nu wil ik graag mijn contacten weer eens uitbreiden .Welke man lijkt het leuk eens met een 40 jarige dame een filmpje te gaan nemen of iets anders te gaan doen ? Gr rozanna

Meer Details

Zoek een date in: Groningen, Winschoten  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op