Gedragen Slipje Van Jonge Vrouw Te Koop.

Hallo, ik ben een geile meid. Ben een studente en om iets extra`s bij te verdienen verkoop ik mijn gedragen slipjes voor € 5 euro per stuk! Ik weet dat er mannen zijn die dat ontzettend geil vinden. Vooral als ik er ook nog eens heerlijk in ben klaar gekomen en dat doe ik bij jou aanwezigheid. Je mag me aanraken, je mag in mijn poepgaatje vingeren het liefst met een condoom! Om te bewijzen dat ik het echt heb gedragen en erin ben klaargekomen mag je het ook zien! Ik zelf vind het een geil idee dat er mannen zijn die mijn kutgeurtje opsnuiven. naar: MS Patra (je bericht) naar 7222 uit België? SLE Patra (je bericht) naar 7222 Kusje Patra, Voor Nederland: chat 18+, 1,5 euro per bericht, max 3,00 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode . Voor België: 18+, Stoppen: stuur STOP, info at of mail: services

Meer Details

Zoek een date in: Barger-Oosterveld, Drenthe  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op