Geef Jij Mij De Ontspanning Die Ik Zoek…

Hoi!Ik ben een gezonde Hollandse meid. Ik hou van lachen, gezelligheid en hou zeker van een geintje. Ik heb een paard waar ik graag de natuur mee in ga. Heerlijk langs de zee door het zand galopperen is voor mij echt de ultieme ontspanning. Buiten dat doe ik ook heel graag andere dingen…. en dat is bijvoorbeeld het rijden met iemand samen, maar dan zonder paard. Hihi. Daar ben ik dus ook naar op zoek.
Ik zeg het wel alvast… Ik ben doof helaas. Dus bijvoorbeeld bellen zal het niet worden. Maar goed, zat andere manieren toch? En ik hoop eigenlijk toch wel snel af te spreken als het aan mij ligt….
Interesse? Laat het weten. Liefs Bibiana

Meer Details

Zoek een date in: Doetinchem, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op