GEILE BLONDINE ONTVANGT IN SNEEK ! te Koop

Hoi, ik ben kim, een 27 jarige blondine met lang blond haar en donkere ogen en een volle c cup. ben 66 kilo.en 1,70 lang, doe tongzoenen, pypen zonder condoom, mag ook klaarkomen in mn mond, beffen mag, ik vraag 100 euro voor een uur, en 5o voor een half uur, je mag meerdere keren klaarkomen, maar ik doe geen anaal. ik ontvang je in myn gezellige flatje in sneek. ook stellen zyn welkom ben namelyk ook bi, en heb ook een aantal leuke speeltjes! wil je me bellen voor een afspraak op 0643950098 kusjes kim sneek

Meer Details

Zoek een date in: Voorschoten, Zuid-Holland  Relatiestatus: Het is ingewikkeld Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op