Geile Man Gezocht

Hey, lekkere kerel, bedankt voor je geweldige berichtje. Wat ben ik blij dat je hebt gereageerd. Eerst dacht ik iedereen zal me wel te jong vinden, maar ik ben behoorlijk volwassen hoor voor mijn leeftijd. Daarom weet ik ook precies wat ik wel en niet wil. En weet je, ik wil jou! Je lijkt me een heerlijke man die volop aan mijn wensen tegemoet kan komen. Zalig, wie had dat verwacht, zo snel al. Graag wil ik je een voorstel doen. Ik deel thuis mijn computer met de hele familie dus is het vaak moeilijk om even ongestoord te gaan chatten behalve s’avonds laat. Zullen we dan elkaar anders s’avonds laat berichtjes gaan sturen dan ligt iedereen hier lekker te slapen en kunnen we ongestoord chatten. Dan word ik niet betrapt door mijn zussen en broer en heb ik ook sneller je berichtje onder ogen. Als je mij nu een berichtje stuurt dan neem ik contact met je op. Ik wacht met spanning op je berichtje. Geile kus van, Carien

Meer Details

Zoek een date in: Doesburg, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op