Genoeg Aandacht Maar Niet Wat Ik Wil.

Hoi, Ik ben Milly, 23 jaar, woon lekker op mezelf in amsterdam en ben gogo danseres. Een heerlijk baantje. Genoeg aandacht zul je wel denken nu. En dat klopt ook. Maar geen een man die met me naar bed wil helaas. Volgens mij denken ze allemaal dat ik een ziekte heb ofzo. Maar dat heb ik allemaal niet Ik heb ook mijn behoeftes en heb zin in sex. Na maanden proberen via het werk, op straat of dates sex te krijgen maar het lukt maar niet. Dan maar via een site proberen toch? Ben jij in voor een leuke date met een beetje meer? Dan hoor ik graag snel wat van je! Ik kan niet meer wachten namelijk. Liefs, Milly

Meer Details

Zoek een date in: Limburg, Voerendaal  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op