Gezocht: Man Met Een Grote Piemel

Ik ben Charlie een blond meisje van net 20 uit Drachten. Ik ben lekker slank en heb niet al te grote borsten maar wel een stel tepels die zeer gevoelig zijn als je er aan likt . Ik ben op zoek naar jongens met echt een hele grote pik die mijn kutje eens een keertje echt komen vullen aangezien ik tot nu toe alleen maar vriendjes heb gehad met kleine piemeltjes en die mij niet konden bevredigen. Heb jij een grote piemel neem dan snel contact met mij op en het liefste met een foto waar je grote piemel in stijve toestand op staat. Kusje op je pik

Meer Details

Zoek een date in: Commandeurs, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op