Gezocht: Man Voor Rollenspel

Hallo ik ben dus Viola en om heel eerlijk te zijn verslaafd aan sex maar vooral aan kinky sex. Ik ben al een tijd op zoek naar een sexpartner die min of meer dominant is in bed. Natuurlijk geen superextreme dingen maar meer richting bondage en sexspeeltjes is wat ik eigenlijk bedoel. leeftijd maakt me niet uit. Creatief in het spel wel, zo hou ik van een rollenspel, soft sm, pijpen en nog veel en veel meer. Kom er zelf maar achter zou ik zeggen, stuur me een berichtje en je krijgt antwoord.

Meer Details

Zoek een date in: Alveringem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op