Heb Zin In Een Avontuurtje

Hoi daar,Hier een vrijgezelle dame die wel weer eens zin heeft in een lekker avontuurtje. Door de weeks ben ik hard aan het werk maar in het weekend wil ik wel eens heerlijke ontspanning. Wat ik zoek is een lekkere vent met genoeg testosteron in het lijf en die weet hoe hij een vrouw moet verwennen. Ik zoek eigenlijk een vent die niet voor één gat te vangen is en voor langere periode een heerlijk avontuur met mij tegemoet gaat. Ben jij zo’n lekkertje die mij denkt aan te kunnen, aarzel dan niet en neem snel contact met mij op dan!
Kusje Jacomine

Meer Details

Zoek een date in: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op