Heet Huisvrouwtje Silvia Ontvangt Weer! 100% Geil. Kom Je Langs? te Koop

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Heet Huisvrouwtje Silvia Ontvangt Weer! 100% Geil. Kom Je Langs? te Koop

Hallo mannen! Ik ben Silvia, een gezellig en geil huisvrouwtje van 38 en ik ontvang jullie graag discreet bij mij thuis in Amsterdam-Noord. In principe ontvang ik er dagelijks van 10.00 tot 16.00 en dan nog van 19.00 tot 20.00. Ik vind het gezellig om eerst samen te kletsen en wat te drinken, je wensen te bespreken en dan samen heerlijk genieten. Ik die intiem met of zonder condoom, pijpen met of znder condoom, massage, vingeren, beffen, klaarkomen over lichaam en zoenen. Voor een uurtje genieten mt alles erop en eraan vraag ik 100 euro. Een half uurtje is ook mogelijk, maar dat is dan alleen massage en pijpen, dat soort dingen, geen intiem. Ik ben 1.70 m, lekker slank met een heerlijke b cup, ik heb halflang donkerblond haar, blauwe ogen en ik ben geschoren. Ik ga gewoon gekleed in broek of rok, met daaronder een leuk setje. Heb je zin om bij mij langs te komen? Bel dan op 0614656312

Meer Details

Zoek een date in: Gelderland, Vaassen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op