Heykes Mannen te Koop

Ik ben leerkracht en heb veel vrije tijd tijdens de schooluren. Daarom wil ik via deze weg een flirtvriend vinden om mijn vrije momenten mee op te vullen. Zie jij het wel zitten om mijn flirtvriend te worden? Laat het me weten.Groetjes en meer Naima Naam: Naima Leeftijd: 21 Geboortedatum: 21/11/1988 Woonplaats: Schaffen Relatie: verloofd Beroep: Leerkracht Lengte: 1.69m Gewicht: 63 Cup maat: C Kleur haren: blond Kleur ogen: bruin Hobby’s: telefoneren, wandelen Bijzonderheden: eerlijk, speels, trouw Extra info: [email protected]

Meer Details

Zoek een date in: Gelderland, Heerde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op