Hoi Ik Wil Graag Goed Leren Pijpen te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Strijen
  • >
  • Hoi Ik Wil Graag Goed Leren Pijpen te Koop Gevraagd op Tweedehands

ben nog maar net 18 en heb nog niet zo veel ervaring. wil heel graag goed leren pijpen. stel dat ik ooit een serieuze relatie ga krijgen, wil ik wel intussen genoeg ervaring hebben gehad.ik ben wel een meisje die niet slank is helaas, maar hoop niet dat je dat erg vind. Bij wie mag ik oefenen en wie weet hoe het verder afloopt. wacht het verder af…doei doei

Meer Details

Zoek een date in: Strijen, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op