Ik Ben 44 Jaar En Single, Zoek Leuke Man Voor Een Wijntje Op De Bank En Een Spannende Hete Nacht

  • Homepage
  • >
  • Cothen
  • >
  • Ik Ben 44 Jaar En Single, Zoek Leuke Man Voor Een Wijntje Op De Bank En Een Spannende Hete Nacht

ik ben 44 jaar en single, zoek leuke man voor een wijntje op de bank en een spannende hete nacht Naam: Valentine Leeftijd: 44 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Teteringen Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: blond Over mij: Hai hai, Lady Valentine hier! 😉 Ik ben 44 jaar en single en ik ben werkzaam in de bloemenhandel. Ik heb enkele relaties gehad, maar bloeide nooit uit tot iets moois haha. Vroeger was ik buikdanseres bij een dansschool, dit heb ik 5 jaar gedaan met veel plezier. Nu heb ik hier wat minder tijd voor vanwege mijn drukke baan. Ik ben dol op wintersport, lekker skieen in de Alpen van Frankrijk! Over jou: leuk, spontaan, interessant, zelfstandig, gezellig en goed gevoel voor humor. Beetje sportief mag ook wel. Het zou een goed inspiratie voor mij zijn 😉 Een romantisch diner voor twee bij kaarslicht, met een wijntje op de bank en een spannende hete nacht. Denk jij dat jij hieraan voldoet?? Mail mij!! xxx Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/W1LNOb

Meer Details

Zoek een date in: Cothen, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op