Ik Ben Een Italiaanse Dame Die Op Zoek Is Naar Sex

Heren en dames, Ik ben Lianne, 28 jaar oud en woonachtig in Dordrecht. Ik heb Italiaans bloed in mijn aderen stromen en heb daarom ook wat temperament in me zitten, althans ik denk dat het daar door komt 😉 Mijn zoektocht naar een goede minnaar heeft me doen besluiten om mezelf aan te melden op deze site. Het inschrijven was gratis, dus ik dacht waarom ook niet? Tot nu toe heb ik nog geen juiste match gevonden met een leuke man maar ik ben er zeker van dat ik die ene minnaar hier zal tegenkomen. Ik val op mannen met donkere haren, gespierd lichaam, een mooie lach en gebruinde huid. Misschien ben ik wel een beetje veeleisend, maarja.. dat ben ik nu eenmaal haha! Maar je kan me gerust benaderen hoor om gezellig een praatje te maken. Lianne Gratis contact met mij: eroseo /urls/39

Meer Details

Zoek een date in: Overijssel, Vriezenveen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op