Ik Ben Niet Gemaakt Om Monogaam Te Blijven!!

Profiel van JoyforJoy Aangemeld als: vrouw Woonplaats: Amersfoort Burgerlijke staat: alleenstaand Leeftijd: 30 Afspreken – in een café – bij jou thuis – bij mij thuis Voorkeuren – Anale sex – Sexspeeltjes – Orale sex – 1 op 1 sex Profiel tekst Het leven is toch veel te kort om met 1 man te zijn. Ik dacht vroeger dat ik mijn prins op het witte paard zou tegenkomen, trouwen, kindjes de hele rambam. Maar na mijn 25e begon het toch allemaal iets anders te lopen, ok ik ben wel getrouwd geweest, maar (gelukkig) geen kindjes. Nu weet ik dat ik niet ben gemaakt om monogaam te blijven. Ik wil lekker genieten van alles wat het leven te bieden heeft, van alle leuke mannen die het leven te bieden heeft. Ik stop het ook niet onder stoelen en banken, nou en wat iedereen denkt, ik heb elke dag plezier.
ondeugendeprofielen /

ondeugendeprofielen /

Meer Details

Zoek een date in: Coevorden, Drenthe  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op