Ik Ben Op Zoek Naar Een Rustige, Eerlijke, Lieve Man Met Humor Voor Een Lekkere Date

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Ik Ben Op Zoek Naar Een Rustige, Eerlijke, Lieve Man Met Humor Voor Een Lekkere Date

ik ben op zoek naar een rustige, eerlijke, lieve man met humor voor een lekkere date Naam: Marianne Leeftijd: 31 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Landsmeer Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: zwart Over mij: Hoi, ik ben Marianne. Ik heb een lieve, rustige dochter van 6 en werk als verzorgende IG. Ik ben op zoek naar een rustige, eerlijke, lieve man met humor. Zelf ben ik wel spontaan, zorgzaam, eerlijk, hou van lachen, rustig, maar kan volgens mijn zus soms ook de oren van je kop praten 🙂 Ik heb niet echt een bepaalde kleedstijl. Ik doe van alles aan. Van spijkerbroek tot jurk, van sneakers tot hakken. Ligt eraan wat ik ga doen, of waar ik naartoe ga. Meestal kies ik toch wel voor iets makkelijks. Zou me graag weer eens sexy aankleden om uit te gaan. Dat is te lang geleden! Over jou: Ik zoek een man die zijn mannetje kan staan; realistisch, eerlijk en een redelijk iq. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk. Als die befaamde “klik” er maar is. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/VCwbjg

Meer Details

Zoek een date in: Limburg, Lindenheuvel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op