Ik Ben Wat Ouder Maar Wel Lekker Wulps

Hallo daar mannen, ik ben Ria en kom uit Assen. Ik ben al een ouder iemand dus ik hoop dat ik hiertussen pas. Ben namelijk al 53 jaar oud maar nog steeds erg energiek. Ik ben op zoek naar wat spannends want dat mis ik nog enorm in mijn leven. Ik heb een goede conditie en zou graag een spannend avontuurtje willen beleven met een jongere of oudere aantrekkelijke man. Niks verplicht en alles is vrijblijvend en kan mezelf verplaatsen. Spreekt jou dit wel aan, aarzel niet en kom bij me! Kus alvast van Ria

Meer Details

Zoek een date in: Klundert, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op