Ik Bezorg Je Een Onvergetelijke Avond te Koop

  • Homepage
  • >
  • Erp
  • >
  • Ik Bezorg Je Een Onvergetelijke Avond te Koop

Hallo ik ben een knappe jonge meid. je kan bij mij thuis terecht voor een onvergetelijke avond ;). ik zoek mannen die zin hebben om leuke tijd door te brengen met een lekkere geile meid. ik ben voor veel in, met mij kun je zoenen, strelen, pijpen met, beffen, sex in verschillende standjes en andere verzoeken in overleg. ik doe geen anaal en gebruik altijd een condoom. ik ontvang je in provincie groningen in een net appartement elke dag tussen 12.00 en 22.00. voor afspraken kun je mij mailen of bellen/en, laat mij gewoon dag en tijdstip weten en dan maken we een afspraak. bellen tussen 11.00 en 22.00, ik antwoord ook altijd op . wel bellen met nummerherkenning aan…. tot gauw…. kusjesss nicole

Meer Details

Zoek een date in: Erp, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op