Ik Hou Van Een Sterke Man, Eerlijk, Passievol

ik hou van een sterke man, eerlijk, passievol Naam: denice Leeftijd: 28 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Amsterdam Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Hoi, mijn naam is Denice, ben 28 jaar en professioneel danseres. Mijn danservaring is heel breed, van flamenco tot modern, van showdansen tot kleinschalige theater/kunst projecten. Ik begon met klassieke danstechniek en koos daarna voor moderne dans en dansexpressie aan de theaterschool in Amsterdam. Tijd voor relaties heb ik nooit gehad, maar nu ik wat minder werk, en meer tijd voor mijzelf gun, ben ik ook op zoek om mijn tijd te delen met een leuke man. Over jou: romantiek is een soort van dans tussen twee geliefden die elkaar kunnen opvangen in moeilijke tijden. Die elkaars elke stap kunnen aanvoelen en anticiperen. althans, zo zie ik dat. Een vonk, een vlam en je zit gegoten zoals ze dat zeggen. Ik hou van een sterke man, eerlijk, passievol in wat hij doet en durft alles te delen. Zelfs zijn grootste fantasieen, maakt niet uit wat Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Yo1q3g

Meer Details

Zoek een date in: Heemstede, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op