Ik Solliciteer Naar Een Nieuwe Kans!

Ik zal de titel even verklaren. Ik ben door mijn man afgedankt en hij is nu met een jong grietje. Ik ben dus ingeruild. Maar ik weiger om mij klein te laten krijgen. Soms zit alles tegen en komt alle onheil op je af. Door een reorganisatie is baan wegbezuinigd en ik ben druk (gedwongen) aan het solliciteren. Maar ik zit niet zielig thuis, ik vul mijn dagen met hobby’s en veel vrijwilligerswerk. En het voelt goed dat er mensen zijn die heel blij zijn als ze je zien en dat laten merken. Het gevoel nodig te zijn, geeft een heel goed gevoel. Maar ik wil ook nodig zijn voor een lieve aardige man. Ik zoek geen vaste relatie. Als jij je net als ik nog veel te jong vind om sexloos door het leven te gaan, laat je dan iets van jou horen? Henny

Meer Details

Zoek een date in: Brunssum, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op