Ik Trek Je Meteen Mijn Gang In!

Als je aanbelt en ik doe open trek ik je meteen de gang in en ik grijp je meteen bij je pik. Ik doe je broek open met me tanden en ik begin je pik te masseren. Ik ga er zachtjes aan likken en plots stop ik je pik in mijn mond en begin eraan te zuigen. je pik word zo hard dat hij begint te kloppen en dat je het niet meer uithouden en mij vast pakt en mij uitkleed. Je steekt je vingers in mijn kutje en je merkt dat mijn kutje lekker nat is. Je draait me om tegen de muur aan en duwt je pik lekker diep in mijn natte kutje. mmmmm wat voelt hij lekker zeg! Ik wil meer! Ik ben al geil jij ook? Kom snel aan mijn deur schatje.

Meer Details

Zoek een date in: Ens, Flevoland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op