Ik Wil Betast Worden Door Mannenhanden

ik ben een single vrouw van 41 jaar die snakt naar een beetje seksuele aandacht! na meerdere relaties was ik mannen een tijdje zat. maar bakken met geld uitgeven aan speeltjes is ook niet alles. Ik wil graag weer betast worden door grote mannenhanden en begeert worden.Over jou: je houd van sex en hebt passie in je hart. je kan een vrouw goed verleiden en heerlijk verwennen. je bent geschoren en hygienisch. je durft te experimenteren (weest gerust, nit extreem). Voel je je aangesproken? Stuur mij een bericht met een leuke foto en misschien tot snel!!

Meer Details

Zoek een date in: Franeker, Friesland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op