Ik Zoek Een Leuke Man Die Niet Lui Is Maar Graag Een Beetje Aktief Bezig Is

  • Homepage
  • >
  • Overijse
  • >
  • Ik Zoek Een Leuke Man Die Niet Lui Is Maar Graag Een Beetje Aktief Bezig Is

ik zoek een leuke man die niet lui is maar graag een beetje aktief bezig is Naam: Brenda Leeftijd: 37 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zeeland Woonplaats: Poortvliet Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: bruin Over mij: Hallo leuke mannen van Nederland en Belgie!!Ik ben Brenda en op zoek naar een leuke man. Ik woon in Zeeland en ik heb een passie voor strand en water. Ik vind het heerlijk om lekker uit te waaien en naar de golven te kijken als het stormt en wanneer het zonnetje schijnt struin ik ook graag over het strand. Ik heb een hond die het heerlijk vind om lekker mee te rennen. Ik werk fulltime en mijn avonduren zijn meestal gevuld met het huishouden bijhouden en een leuke tv serie. Ik hou van humor en mijn favoriete serie is Seinfeld. Over jou: Een leuke man die niet lui is maar graag een beetje aktief bezig is. Eigen vrienden is een must. Ik hou niet van afhankelijke types. Mannen met ruggegraad dus., Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/GAz4dV

Meer Details

Zoek een date in: Overijse, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op