Ik Zoek Een Leuke Vent

Amber is mijn naam en ik ben 25 jaar. Ik hoop dat je het een mooie naam vind want ik ben er erg trots op.Ik heb de naam van mijn grootmoeder gekregen en die betekende veel voor me.
Dat was namelijk de vrouw die altijd zei kind leef jou leven met een man maar laat een man niet jou leven leiden.
Wijze vrouw overigens want ik vind mannen heerlijk.
Alleen het is zo moeilijk om een leuke te vinden dus vandaar dat ik dacht dan maar eens op deze manier want om nu al op te geven volgens mij zijn er nog genoeg mannen waar ik wel wat plezier mee kan beleven.
Dus ben jij die leuke vent die met mij wel wat plezier wil maken mail me dan ik hoop snel van je te horen.
Wie weet snel (jou) Amber

Meer Details

Zoek een date in: Groningen, Zuidhorn  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op