Ik Zoek Een Lieve Man Die Mij Gezelschap Houd (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Ik Zoek Een Lieve Man Die Mij Gezelschap Houd (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo allemaal! Ik zal eventjes wat over mezelf vertellen. Ik ben een gescheiden vrouw van 47 en kom uit Amersfoort. Het leek mij leuk om weer eens in contact te komen met een leuke man en heb mij daarom hier aangemeld. Het alleen zijn heb ik inmiddels wel een beetje gehad, dus vandaar dat ik ook weer op zoek ben naar gezelschap! Bij deze dus ook mijn oproep: Is hier een lieve man die mij gezelschap wil houden? Zo ja, laat dan een telefoonnummer achter dan hebben we snel contact. Het is voor mij wat vervelend om contact te hebben op het internet, dus vandaar dat ik om een telefoonnummer vraag.

Meer Details

Zoek een date in: Luik, Spa  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op