Ik Zoek Een Man Die Zo Nu En Dan Mijn Behoeftes Op ALLE Manieren Kan Bevredigen

  • Homepage
  • >
  • Delfshaven
  • >
  • Ik Zoek Een Man Die Zo Nu En Dan Mijn Behoeftes Op ALLE Manieren Kan Bevredigen

ik zoek een man die zo nu en dan mijn behoeftes op ALLE manieren kan bevredigen Naam: Denise Leeftijd: 41 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zuid-Holland Woonplaats: Nootdorp Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: bruin Haarkleur: bruin Over mij: Hey hoi, ik ben ******. Ik ben 41 jaar en ben getrouwd, maar mis een heleboel. Vooral qua warmte, en gezelligheid. Mijn man is veel op zakenreizen vandaar dat ik opzoek ben naar iemand die die leegte voor mij wilt opvullen. Ik hoop dat als jij die man bent, jij mij snel een bericht zal sturen en zodra ik een mogelijkheid heb zal ik je dan ook snel een antwoord terug sturen. Kus Over jou: Ik zoek een man die zo nu en dan mijn behoeftes op ALLE manieren kan bevredigen. Leeftijd maakt mij niet uit en het maakt me ook niets uit als jij getrouwd bent hoor. Ik zoek iemand voor de eenzame dagen en nachten natuurlijk. Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/GPjnAB

Meer Details

Zoek een date in: Delfshaven, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op