Ik Zoek Een Serieuze Fotograaf

Ik ben Demi en ben 21 jaar en volg een studie op de mode academie. Eigenlijk vind ik het ontzettend leuk om naaktreportages te laten maken. Maar mijn vriendje is het hier niet mee eens en daarom maakt mij de uitdaging nog groter, om het dus gewoon lekker wel te doen. Niemand verteld mij dus wat ik wel en niet moet doen en doe gewoon waar ik lekker zelf zin in heb. Ben jij serieus en denk jij dat jij wel een paar leuke shoots kunt maken? Neem dan contact met mij op en dan zullen we de rest afhandelen. Groetjes Demi

Meer Details

Zoek een date in: Gelderland, Zaltbommel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op