Ik Zoek Seks!

Als je opgroeit als dochter van een multi-miljonair leef je een onbezorgd leventje. Ik hoef niet te werken, ik heb een kast van een huis, 2 mooie auto’s, maar geen man! Ik doe veel vrijwilligerswerk en ik doneer veel aan goede doelen om zo wat terug te doen voor de maatschappij. Vind ik belangrijk! Ik zoek een man met een goed hart, en met respect voor vrouwen. Dat ik veel geld heb vind jij niet belangrijk. Je gaat voor mij en niet voor mijn geld. Natuurlijk geniet je samen met mij, maar daar moet het je in eerste instantie niet om te doen zijn…en natuurlijk zoek ik seks. Op dat gebied kun je met mij veel kanten op, ik vind veel lekker!

Meer Details

Zoek een date in: Dirksland, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op