Ik Zou Graag Een Serieuze Relatie Willen Beginnen.

Hoi, ik ben Gaby en ben op zoek naar een serieuze relatie. Ik heb lange tijd en relatie gehad en is verbroken omdat mijn vriend er achter kwam dat hij meer op mannen viel dan op vrouwen. Sex hadden we nauwelijks en heb me lange tijd af gevraagd of het aan mij lag. Ik voelde me op een gegeven moment ook niet echt vrouw meer omdat hij nauwelijks aandacht aan me bestede. Nu ik begrijp waar het aan lag, heb ik er ook vrede mee gekregen en zoek nu een man waar ik mijn leven mee kan delen. Groetjes Gaby

Meer Details

Zoek een date in: Grijpskerk, Groningen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op