Isabel Wil Wel te Koop

Deze docente komt je graag bezoeken als je na een vermoeiende reis op je hotelkamer bent en lekkere ontspanning zoekt. Ik zie er goed uit, heb haar tot iets over mijn schouders. Mijn haarkleur is momenteel iets rood. Mijn eigen kleur is blond. Overdag ben ik een keurige dame…..maar niet meer als ik je deur opendoe. Ik houd je graag gezelschap tijdens een diner, ben erg discreet, houd van een goed gesprek, van stijl en van wederzijds respect. Ik verwen je met mijn lichaam en met passie. Ik houd van zelfverzekerde, gepassioneerde mannen, goed niveau. Ben niet-rookster! Thuis ontvangen doe ik niet, maar ik kom graag naar je toe, bij voorkeur naar een hotel voor een spannende, geile ontmoeting! (niet anaal) Hygiene staat voorop en alleen met condoom. Ik kijk uit naar je mail…..mail me…ik wil heel graag. Veel liefs en een warme, natte zoen van Isabel

Meer Details

Zoek een date in: Hoek van Holland, Zuid-Holland  Relatiestatus: Het is ingewikkeld Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op