Jij Dwingt Mij Je Lul In Mijn Mond Te Nemen

hoi geile kerels heb jij geile stoute fantasien&dromen waarvan je denkt dat het daar altijd bij zal blijven omdat deze [in jouw ogen]nogal heftig zijn?dan ken je mij nog niet,en word het tijd daar verandering in te brengen!!hier bijv.1 van mijn kinky fantasien:jij dwingt mij je harde lul diep in mijn geile pijpmondje te nemen en geeft trekkend aan mijn haar het ritme aan waarop ik je pijpen moet!daarna moet ik op mijn knietjes mijn kont omhoog gooien en voel die harde lul van je diep in mijn krappe kutje stoten.terwijl je aan mijn haren mijn hoofd omhoog trek moet ik zeggen dat ik je geile hoertje ben!hmmmm word er nat van!!interesse?laat het weten!!!Je kan me vinden onder mijn nicknamekinkyjuliegeile kus xxx julie

Meer Details

Zoek een date in: Hilversumse Meent, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op